Джей Ло тръпне в очакване на шести годеж

Готова ли е Дженифър Лопес да получи шести годежен пръстен - това се чудят всички, които видяха Бен Афлек с трите си деца да пазарува в магазин Tiffany & Co в Ел Ей.

49-годишният актьор, който възобнови романтичната си връзка с Дженифър Лопес в средата на годината, внимателно оглеждаше бижутата.

Бен подари на 52-годишната Дженифър зашеметяващ пръстен с 6,1-каратов розов диамант от Хари Уинстън, когато й предложи брак през ноември 2002 г. Съобщава се, че по онова време пръстенът е на стойност 1,2 милиона щатски долара, но стойността се е покачила през последните 19 години

H&T Pawnbrokers експертно оценява розовия диамантен пръстен на близо 12 милиона щатски долара (8,8 милиона паунда), с над 1069 % увеличение на продажбите от началото на 2000 -те години.

Бен Афлек разгледа годежни пръстени в магазин Tiffany & Co в Лос Анджелис в петък, намеквайки за възможността да предложи на Дженифър Лопес за втори път.

Както съобщава Page Six, 49-годишният си водел бележки в магазина, докато се присъединил към майка си Крис и децата си Виолет на 15 години, Серафина на 12 години и Самуел, на девет години, споделени с бившата съпруга Дженифър Гарнър.

Бен предложи на Дж. Ло през 2002 г. с годежен пръстен от Хари Уинстън, който сега се оценява на приблизително 12 милиона долара (8,8 милиона паунда). Те се разделиха през 2003 г. и бяха заснети отново заедно за първи път през май тази година.

Когато Бен за пръв път помоли Дженифър да се омъжи за него през 2002 г., той й подари 6,1-каратов розов диамант в лъчезарна разфасовка, който струва докладваните 1,2 милиона щатски долара-и това се оказа доста голяма инвестиция.

Не само, че двойката отново е заедно, но се смята, че пръстенът струва десет пъти повече, отколкото преди близо две десетилетия, тъй като цената на редкия цветен диамант се е покачила.

H&T Pawnbrokers експертно оценява споменатия пръстен на близо 12 милиона щатски долара (8,8 милиона паунда), с над 1,069 % увеличение на продажбите от началото на 2000-те, съобщи по-рано PopSugar./БГНЕС