Джейн Фонда: Обикнах телевизията повече от киното

Джейн Фонда, Даян Кийтън, Кандис Берген и Мери Стенбурген ще се съберат отново за продължението на комедията " Book Club 2”.

Това е продължение на комедийния филм от 2018 г., който разказва за група приятели, чийто живот се променя, след като прочитат еротичния роман "Петдесет нюанса сиво". Анди Гарсия, Дон Джонсън и Крейг Т. Нелсън се завръщат за филма заедно с новодошлите Джанкарло Джанини, Хю Куарши и Винсънт Риота.

Оригиналният филм получи смесени отзиви от критиката, но изпълнението на актьорите беше похвалено и филмът се оказа касов успех.

Сценаристи на продължението са Бил Холдерман и Ерин Симс, като първият се завръща като режисьор. Двамата ще бъдат и продуценти на филма.

Преди това Джейн Фонда сподели, че не е сигурна дали ще се завърне на големия екран, тъй като смята, че телевизията предоставя по-добри възможности за по-възрастните звезди.

84-годишната актриса заяви: "Дълго време бях от онези хора, които се отнасяха снобски към телевизията. Аарон Соркин ми предложи тази постоянна роля в "The Newsroom" и аз осъзнах: "Това е моето бъдеще, защото вече съм стара. Телевизията е по-щадяща за по-възрастните актриси и затова си казах: "Добре, ще започна да обръщам внимание на това. Така че започнах да гледам телевизия и сега не знам дали ще се върна в киното. Просто вече обичам телевизията"./БГНЕС