Дженифър Анистън разкарала свои неваксинирали се приятели

Дженифър Анистън разказа защо е отрязала някои от приятелите си, които са отказали да бъдат ваксинирани.

По -рано тази седмица актрисата от „Приятели“ заяви, че не се вижда с няколко души, с които редовно е срещала, които решили да не се ваксинират срещу COVID-19.

Някои от нейните последователи в Instagram оттогава питат защо е толкова загрижена, като се има предвид, че е била ваксинирана.

„Защото, ако имате вариант, все още можете да ми го дадете“, написа тя в четвъртък.

„Може да се разболея леко, но няма да бъда приет в болница и няма да умра. Но мога да го предам на някой друг, който няма ваксина и чието здраве е компрометирано (или има предишно съществуващо състояние) - и поради това бих изложила живота им на риск."

Актрисата направи коментарите в Instagram, което позволява на потребителите да публикуват снимки, видеоклипове и съобщения, които остават на живо само 24 часа.

В интервюто си за InStyle, публикувано във вторник, Анистън каза: "Все още има голяма група хора, които са антиваксери или просто не чуват фактите. Това е истински срам. Току -що загубих няколко души в седмичната си програма, които са отказали или не са разкрили [дали са били ваксинирани или не], и това е жалко. Чувствам, че е ваше морално и професионално задължение да информирате.“

Тя добавя: „Трудно е, защото всеки има право на собствено мнение - но много мнения не се основават на нищо друго освен на страх или пропаганда.“

Анистън е една от най -известните актриси в света, до голяма степен благодарение на представянето си в ролята на Рейчъл в американския сериал „Приятели“.

По -рано тази година актьорският състав на шоуто попадна в заглавията, когато се събраха отново на екрана за първи път от 17 години.

Анистън счупи рекорд в Instagram (който оттогава е победен), когато се присъедини към платформата за социални медии през 2019 г. и сега има 37 милиона последователи./БГНЕС