Дженифър Лопес и Бен Афлек планират топла семейна Коледа и романтично бягство

Дженифър Лопес иска да направи първата си Коледа с Бен Афлек изключително специална и полага много усилия, за да направи този празник незабравим за скъпия си съпруг.

Вътрешен източник разкрива пред „Entertainment Tonight“, че актрисата от "Омъжи се за мен" работи върху това да създаде "нови собствени традиции като семейство с Бен".

"Бен и Джен се забавляват толкова много, подготвяйки се за Коледа", казва източникът. "Любимият празник на Джен е Коледа, така че това е наистина вълнуващ момент за тях като двойка, тъй като това е първата им Коледа като съпруг и съпруга."

Влюбеният дует ще прекара празниците със смесеното си семейство и семейството на Джей Ло, а след Коледа може да замине на романтично бягство.

"Бен и Джен избраха и украсиха огромна елха с помощта на децата си. Домът им изглежда празнично и великолепно с украсата и всички светлини", споделя източникът.

Що се отнася до коледните подаръци, Лопес "е избрала неща за Бен, с които иска да го разглези", докато Афлек "планира да подари на Джен няколко специални и сантиментални неща, които са му отнели много време, за да ги намери".

"Той също така планира да ѝ подари красиви бижута и няколко по-големи неща, които са изненада", казва източникът.

Освен това Дженифър Лопес и Бен Афлек са "говорили за възможността да отидат на пътешествие само двамата, за да си починат и да се отпуснат". /БГНЕС