Дженифър Лопес и Бен Афлек се сгодиха

Певицата и актриса Дженифър Лопес обяви годежа си с Бен Афлек, 18 години след като двамата прекратиха връзката си за първи път.

52-годишната певица публикува видео, на което изглежда емоционална и се възхищава на зеления пръстен в поста си, озаглавен "На JLo". След това нейни представители потвърдиха съобщението за годежа пред списание „Пипъл“.

Американските медии съобщиха, че пръстенът е бледозелен диамант с изумрудено покритие.

"Бенифър", прякорът на двойката от първата им силно разгласена връзка, запали интернет миналата година, когато отново започнаха да се разпространяват техни снимки заедно. Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на широко рекламирания филм "Gigli" през 2002 г. Двамата отмениха планирания си годеж през 2003 г., а в началото на 2004 г. обявиха, че връзката им е приключила.

Това ще бъде четвърти брак за Лопес и втори за актьора и режисьор Афлек, който е на 49 години. Преди това Лопес е била омъжена за актьора Оджани Ноа, танцьора Крис Джъд и певеца Марк Антъни, с когото има 14-годишни близнаци Макс и Емме. Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър и са родители на Вайълет, на 16 г., Серафина, на 13 г., и Самюъл, на 10 г.

Лопес обсъди подновената си връзка с Афлек в интервю за „Пипъл“ през февруари.

"Това е красива любовна история, в която получихме втори шанс", каза тя. /БГНЕС