Дженифър Лопес: Майка ми изби глупостите ми

Дженифър Лопес разказва за връзката си с майка си в новия документален филм на Netflix Halftime, съобщи „Мирър“. Певицата описва майка си като труден и сложен човек, но отбелязва, че сега отношенията им са станали много по-добри.

„Мама направи това, което трябваше да направи, за да оцелее и това я направи силна, но и твърда. Тя ми изби глупостите от мен“, призна Лопес.

Майката на певицата Гуадалупе Родригес емигрира от Пуерто Рико в Бронкс (САЩ), където отглежда три дъщери със съпруга си Дейвид. Когато дъщерите пораснаха, родителите на Дженифър се разведоха.

„Винаги съм имала най-високи очаквания от тях. Това беше направено само, за да им покажа, че могат да се справят по-добре. С Дженифър ми беше трудно, честно казано. Много се карахме, че скри Родригес.

Певицата припомни, че тя и майка й често се караха за обучението си: Дженифър беше запалена по танците.

Майка ми каза: "Ако ще живееш в тази къща, трябва да получиш образование." Една вечер имахме голям скандал и просто напуснах дома”, спомня си Лопес.

„Не бях идеалната майка. Но мога да кажа, че всичко, което направих, беше за тяхно добро”, формулира майката. Тя отбеляза, че винаги е настоявала дъщерите й да се образоват и да не зависят от мъже.

Документалният филм за Дженифър Лопес разказва за пътя на певицата към славата, за нейните триумфи и трудните моменти от кариерата й. /БГНЕС