Дженифър Лопес търси подкрепа в бившия си съпруг Марк Антъни

След като се раздели с 45-годишния си годеник Алекс Родригес, 51-годишната Дженифър Лопес се обърна за подкрепа към бившия си 52-годишен съпруг Марк Антъни, твърдят запознати. Според тях Дженифър и Марк имат страхотни отношения. Тя бе много доволна, че той бе край нея, докато тя трябваше да работи в чужбина. Мрак добави, че Лопес се справя добре: тя продължава да се снима в нов филм в Доминиканската република, а децата често я посещават.

Дженифър и Марк бяха семейство в продължение на 10 години (последните три от тях години те бяха в процес на развод). Бившите съпрузи отглеждат 12-годишните близнаци Максимилиан и Ема и общуват като приятели.

Лопес се раздели с Родригес, защото не можеше да му вярва, казват запознати. „Винаги е била в течение на слуховете, че той й изневерява или си кореспондира с други момичета. И можем спокойно да кажем, че това е изиграло роля за тяхното разделяне”, казват източниците.

Сега според тях Джен иска да намери човек, на когото би могла да се довери.

Раздялата между Лопес и Родригес се оказа трудна за децата им, които станаха много близки по време на връзката на родителите им. (спортистът има две дъщери от предишен брак). Дженифър се сприятели и с дъщерите на вече бившия си приятел, а вчера поздрави най-малката му дъщеря Ела с 13-ия й рожден ден, като й изпрати в социалните мрежи анимирана снимка със сърце. /БГНЕС