Дженифър Анистън е "отворена" към любовта след развода си

Дженифър Анистън все още се надява да изживее голяма любов, въпреки провалите на двата си брака.

Положителна и оптимистична, 50-годишната актриса обясни, че остава „отворена“ към любовта, въпреки че не се е срещала с никого след развода си с Джъстин Теру. За нея любовта е нещо „фантастично“.

„Това е толкова красиво нещо. Искам да кажа, че ние наистина опознаваме себе си, като сме достатъчно уязвими, за да се влюбим“, призна Джен в интервю за списание „Пийпъл“.

Всъщност миналите връзки на звездата от "Приятели" само засилиха вярата й в любовта: „Дори когато е страшно, дори когато боли ... Винаги си заслужава. Нали?“ добави тя. „Чувствителна съм и към хора, които наистина имат силно сърце и просто не дават достъп до него. Какви пропуснати възможности ... харесвах много хората. И ми харесва факта, че дори пукнатините в тези връзки все още са красиви. Не бих била тук днес, ако не беше така за всички тях“, продължи актрисата.

Хубавата блондинка беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г. Актьорът приключи връзката им, след като се влюби в Анджелина Джоли на снимачната площадка на "Господин и госпожа Смит". След запознанството си с актьора Винс Вон и певеца Джон Майер, Дженифър Анистън се омъжи за Джъстин Теру през 2015 г. Двойката обяви раздялата си през февруари 2018 г., като все още поддържа приятелски отношения.

Въпреки че звездата вече е несемейна, тя може да разчита на близките си приятели, които са й позволили да е стъпила здраво на земята през всичките тези години. „Приятелствата ми ме запазиха автентична и истинска ... и обратно. Хубава е обмяната“, продължава тя. С тази красива представа Дженифър Анистън бе избрана за „Личност на годината“ от „“Пийпъл“, заедно с Мишел Обама, Тейлър Суифт и Дженифър Лопес. "Събуждам се всяка сутрин, изпълнена с благодарност", казва още тя пред списанието.

След успеха на филма на Netflix „Murder Mystery“, излязъл през това лято, където тя играе с Адам Сандлър, актрисата направи триумфално завръщане в света на телевизионните сериали тази есен, снимайки се с Рийз Уидърспуун в "The Morning Show" на Apple TV. /БГНЕС