Дженифър Лопес: През 2020 научих какво има най-голямо значение

Дженифър Лопес обобщи 2020 за всички нас, когато излезе на сцената на наградите E! People's Choice Awards в неделя вечер.

"О, Боже мой, 2020 не беше шега, нали?", каза Лопес, докато приемаше наградата. "Искам да кажа, че преди 2020 г. бяхме обсебени от спечелването на тази награда, бяхме номинирани за тази награда, кой е продал най-много плочи. Тази година ни показа какво е важно, кое не,"съобщи Си Ен Ен.

За Лопес имаше няколко изненади, преди да започне речта си. Никол Кидман, Рене Зелуегър и нейните деца бяха сред онези, които се появиха на практика, за да споделят възхищението си.

"Да си помагаме, да се обичаме, да бъдем добри един към друг. И значението на тази връзка, това човешко докосване и осъзнавам, че това, към което се стремя във всичко, което правя, е да достигна до хората, да докосна хората. Вярвам, че това е, което всички искаме, споделен опит, да знаем, че не сме сами в това ", продължи Лопес. „Вашата вяра и вярата ви в мен ме мотивира да продължа напред и понякога, когато съм уморена, както много от нас през тази година, това е моето семейство, моите приятели, моите бебета и моите фенове, вие, които ме вдигнаха, когато не можех сама да се повдигна. "

Лопес, която започна кариерата си като танцьорка на "In Living Color", преди да постигне като актьор, певец и продуцент, говори и за упоритост.

"Като латиноамериканка и като жена, понякога трябва да работим два пъти повече, за да получим възможността. Понякога големите ми мечти и амбициите ми караха хората около мен да се изнервят, хората, които биха казали ти си танцьор, не можеш да бъдеш актриса. Колкото повече казваха, че не мога, толкова повече знаех, че трябва ", каза тя. "Така че сега стоя тук, толкова много благодарна, знаейки, че истинската мярка за моя успех не е в продадените плочи, а в любовта, която изпитвам към всички вас и да, чувствам я."/БГНЕС