Джилиън Андерсън: По-добре ми е да живея сама

Холивудската актриса Джилиън Андерсън разкри, че нуждите й в една връзка не подлежат на преговори, и че партньорът й трябва да се съобразява с тях.

Пред американски медии звездата разкрива, че не е готова на компромиси.

Джилиън Андерсън и Питър Морган

51-годишната актриса, която се среща с британския сценарист Питър Морган от 2016 г. насам, признава, че има огромна разлика в това да започне връзка в края на 40-те години от живота си, и когато се е срещала с някого на 20-годишна възраст. "Много е различно. Мисля, че сте на стари години човек е с по-пълноценно оформена ценностна система и разбирания, отколкото когато е бил на 20 г. След като предишната ми връзка се разпадна, седнах и си направих списък с нуждите и желанията ми към бъдещият ми партньор. Нуждите ми не подлежат на договаряне. Ако отидете на среща с някого и осъзнаете, че той няма да посрещне нуждите и да оправдае очакванията ви, тогава човекът не е за вас. Е, можете да имате връзка, но със сигурност няма да сте щастливи", смята актрисата.

Тя има три деца - Пайпър, на 25 г., Оскар, на 13 г., и Феликс, на 11 г.

Въпреки че излиза с Морган, актрисата и сценаристът не живеят под един покрив. "И това е от безкрайна полза за връзката ни", вярва Андерсън.

В интервю за в. „Сънди таймс“ звездата споделя, че ако е живеела с партньора си, това е щяло да е краят на връзката им. ''Вълнуващо е. Избираме кога да бъдем заедно. Няма нищо, което да ни ограничава; нищо, което поражда страха от „О, Боже, не мога да си тръгна, защото какво ще се случи с къщата, парите, как ще ги разделим? И за мен не означава нищо, ако видя, че на пода в хола в къщата на партньора ми лежат чужди панталони - мога само да ги прескоча и да продължа напред, защото знам, че за мен това нищо не значи", завършва Андерсън./БГНЕС