Джоди Фостър мечтае да режисира филм на ужасите

58-годишната актриса Джоди Фостър е голям фен на хита „Бягай!“ на Джордан Пийл от 2017 г. и ако й се предостави възможност да направи подобен филм, тя ще се впусне в това.

Попитана за амбициите си за създаване на филми, тя сподели: „Никога не знаеш, може би един ден ще намеря страхотен сценарий. "Бягай!“ е невероятен филм. Вълнуващ е, толкова е дълбок психологически и социално-политически. Ако е така, да, това е нещо, което бих могла да направя“.

Джоди също коментира собствения си подход към създаването на филми, като призна, че има някои ръководни принципи като режисьор.

Холивудската звезда каза за списание OK!: „Искам да почувствам, че всичко е абсолютно реално. Дори и да се появи фантазия за призрак, искам да има някаква истина, която е осезаема. Така измервам нещата и ги оценявам. Намирате истината в героите, като тествате емоциите си, като виждате дали това наистина ви трогва“.

По-рано тази година Джоди призна, че ѝ липсва снимачната площадка.

„Нещото, което най-много ми липсва, странно е, просто да съм на снимачна площадка, да се мотая с всички тези хора и да снимаме филм заедно. Относно актьорско майсторство се радвам, че го правя по-рядко и наистина го правя само когато става дума за нещо, което наистина има смисъл за мен, в което чувствам, че мога да имам голям принос“, каза тя. /БГНЕС