Джон Войт: Чувствам се благословен в кариерата си

Джон Войт се чувства "благословен" за дългата си кариера в Холивуд.

83-годишният актьор се е снимал в повече от 100 филма, откакто е започнал работа в бранша през 1963 г.и твърди, че "тайната на екранното дълголетие" е просто да имаш много "късмет" през целия си живот.

"Мисля, че това е забавен въпрос. Каква е тайната на актьорското дълголетие? Мисля, че трябва да бъдеш благословен. Всеки има дарба, всички имаме дарби. Всеки. Никой не е особено специален. Всички имаме нещо специално, защото всеки от нас е уникален. Когато имаш талант и талантът е заобиколен от някакви лъчезарни енергии, така че този талант да се прояви, това е събитие. Много хора са ми помагали през цялата ми кариера и са ме насърчавали в моменти, когато съм падал духом. Просто съм имал късмет, Бог е бил донякъде добър към мен и се е грижил за мен. Не знам какъв е отговорът на въпроса за дълголетието, освен че трябва да имаш голям късмет", каза той.

Актьорът от "Среднощен каубой" - който е баща на Анджелина Джоли, носителка на "Оскар" и на актьора Джеймс Хейвън - в момента се снима в новия филм на ужасите "Опасна игра". Той обясни, че е поддържал кариерата си, като е сменял видовете роли, които е играл през годините.

Той заяви пред HeyUGuys: "Може да се говори за генетика и за много други неща също, но по отношение на работата важното е да имаш енергията да продължаваш, да продължаваш да се изненадваш и да си готов за промяна, да имаш смелостта да експериментираш и да опитваш нови области. В моята кариера аз се промених, бях симпатичен млад актьор, а после участвах в един филм - "Влакът беглец", и се превърнах в "силов актьор". Това ме промени и започнах да правя съвсем различна кариера, играх в "Heat", играх в "Ray Donovan" и успях да направя различен персонаж в "Анаконда". В общи линии успявах да се променя в кариерата си"./БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ