Джони Деп става отново Джак Спароу заради тежко болно момче

Джони Деп ще се превъплъти отново в ролята на капитан Джак Спароу, за да зарадва 11-годишно момче на име Кори, което страда от сериозно сърдечно заболяване. Кори е амбициозен блогър, а също и голям фен на актьора и "Карибски пирати".

"Аз съм твой фен номер едно, капитан Кори", каза Деп във видеопослание, което записа като емблематичния герой от филмовата поредица. Той пожела на момчето късмет и обеща да се абонира за канала му.

Деп и Кори проведоха и видеочат. Момчето публикува част от разговора в канала си и обещава да публикува продължение, когато 200 000 души се абонират за него. Към момента броят на последователите на начинаещия блогър вече е надхвърлил това число.

Според People Джони неотдавна се е свързал с Make-A-Wish - фондация, която изпълнява желания на неизлечимо болни деца. От там актьорът разбира, че Кори гледа филми с негово участие докато се възстановява от множество сърдечни операции.

Припомняме, че Джони Деп загуби ролята си в "Карибски пирати" заради обвинения в домашно насилие от страна на бившата му съпруга Амбър Хърд и последвалите множество дела. Впоследствие актьорът заяви, че няма да се върне в ролята на Джак Спароу, дори ако Дисни му предложат "300 милиона долара"./БГНЕС

Лос Анжелис / САЩ