Джошуа: Мразя Уайт, но съм за него срещу Фюри

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че ще подкрепя Дилиан Уайт в мача му за световната титла срещу Тайсън Фюри, който ще се проведе на 23 април на стадион "Уембли" в Лондон.

Уайт ще получи първия си шанс за световната титла при най-тежките в двубой с Циганския крал, като той ще има подкрепата и на Ей Джей, чийто реванш с Александър Усик е под въпрос, след като украинецът замина за родината си, за да участва във войната с Русия. "Мразя Дилиан и искам в скоро време да му смажа главата, но ще го подкрепям в този мач. Давай, Дилиан, с теб съм. Уайт трябва да е готов да се бие 12 рунда и да търси тялото на Фюри с ударите си. Надявам се да тренира здраво и да не подценява Тайсън. Това му е първият шанс за световната титла, така че очаквам да е по-мотивираният от двамата", коментира Джошуа, който преди години нокаутира Уайт.

В същото време Фюри, който няма загуба на професионалния ринг, още веднъж намекна, че това може да е последният мач в кариерата му. "Какво повече мога да спечеля, освен пари? След този мач вече ще съм спечелил над 100 милиона долара. Ако изхарча толкова много пари, не заслужавам повече. Знам, че Майк Тайсън е пръснал половин милиард, а Ивендър Холифийлд - 400 млн, но аз не живея техните лъскави животи. Аз живея в Моркамб, Ланкашър. Тук животът е евтин. Никога не мога да изхрача парите, които имам", сподели шампионът при най-тежките. /БГНЕС