Ед Шийрън пуска собствена марка слънцезащитен крем

Ед Шийрън може би ще се насочи към ново бизнес начинание, тъй като намекна, че ще пусне своя линия слънцезащитни кремове, съобщи „Дейли Мейл“.

31-годишният певец, който може да се похвали с нетно състояние от 260 млн. паунда, се надява да покори пазара за грижа за кожата с нова гама, която е предназначена за хора със светла кожа и рижа коса.

Признавайки, че би искал да пусне на пазара зашеметяваща линия с фактор 70, звездата ще я добави към вече разрасналото му се портфолио - лондонски пъб, компания за продажба на произведения на изкуството и мениджмънт.

В разговор с „Мирър“ Ед обясни, че светлият му тен ще работи в негова полза в маркетингово отношение, като подробно описа идеята лицето му да бъде върху опаковката. Обяснявайки, че това ще бъде "за забавление", хитмейкърът сподели: "Бихте си купили слънцезащитен крем, ако лицето ми е върху него. Защото бихте си казали: "Той определено знае за какво става дума", ако отивате в гореща страна и имате нужда от фактор 70“.

Известен с рижите си коси и светлия си тен, певецът по-рано се пошегува: "Благодаря на Бога за фактор 50".

Преди време Ед продаваше произведения на изкуството, за да събира пари за благотворителност, и е собственик на кръчмата „Bertie Blossoms“ в Западен Лондон. А освен че е певец, оглавяващ класациите, и уникален бизнесмен, музикантът неотдавна сподели поглед към семейния живот и бащинството, след като посрещна второто си дете със съпругата си Чери Сийборн.

Говорейки в "Добро утро, Америка" за това как намира бащинството, той обясни: "Страхотно е. Втората ми дъщеря се роди, докато бяхме на турне, а първата ми дъщеря идва на концертите. Наистина се наслаждавам на това да бъда баща на две деца“. /БГНЕС