Ед Шийрън прави собствена бира в изолацията

Ед Шийрън произвежда собствена бира за приятели и семейството си по време на изолацията. Той приготвя собствената си бира в своето имение в Съфолк.

Въпреки че 29-годишният певец и автор на песни е собственик на кръчмата „Bertie Blossoms“ в лондонския „Нотинг Хил“, той е решил да прави собствена бира за приятели и семейството му в Съфолк, Източна Англия.

Източник каза пред „Сън“: „Бирата не е много лоша, но Ед не смята, че някоя от големите пивоварни все още има за какво да се тревожи."

Кръчмата в имота на Ед е свързана с къщата му чрез тунел.

Пивоварството не е единственото ново хоби на Ед; неотдавна беше разкрито, че той се забавлява с пчеларство и градинарство по време на изолацията си заради Covid-19.

Ед е инсталирал пчелен кошер в своето имение с площ от 16 акра - наречен „Шийрънвил“ - и се твърди, че има желание да прави свой собствен мед с помощта на пчелите си.

Източник каза: „Ед е поставил дървен кошер в края на имението си. Той вече има и други продукти, отглежда и някои животни, така че очевидно се наслаждава на идеята за този начин на живот.''

Авторът на „Castle on the Hill“ вече отглежда кози и пилета в имението си, а има също и овощна градина и оранжерии за отглеждане на собствени зеленчуци. Ед и съпругата му Чери Сийборн, на 28 години, прекарват заедно времето си в изолация, занимавайки се с градинарство.

Източник обясни, че изпълнителят на "Shape Of You" "прекарва часове, грижейки се за всичките си култури". /БГНЕС