Еконт дарява за хората от Украйна и им осигурява възможност за развитие

Хората от Украйна ще получат подкрепата на Еконт. Те имат възможност за работа и развитие на различни позиции в компанията.
Също така брандът дарява общо 100 000 лева на организациите: България за Украйна, Три жени, За доброто и Отворени врати.

Чрез финансовото дарение украинските граждани ще могат да си осигурят дом, медицински грижи, евакуация от Украйна, транспорт и настаняване в България, съдействие по правни, финансови и други въпроси.

Брандът вярва, че човек е създаден, за да живее, твори и гради и че всеки има право да се чувства пълноценен. Затова Еконт дава възможност на украинските граждани да продължат да се развиват, като се присъединят към Общността на Еконт.

Могат да кандидатстват по следните канали: сайта на Еконт – подходящите позиции са обявени на английски език; през платформата Job Tiger; през платформата People to People; през платформата Bulgaria for Ukraine; като се регистрират в Бюро по труда в града, в който се намират, и поискат да бъдат насочени към позиции в Еконт.

Необходимо е само чужденците да се регистрират в регистрационната служба за временна закрила и ще получат незабавно регистрационна карта. Тя им позволява да влязат на пазара на труда като български граждани.

При въпроси относно перспективите за работа в Еконт за граждани на Украйна можете да се свържете с нас на: +359 87 885 72 33 и Включете JavaScript, за да видите защитеното съдържание..

Всички от Общността на Еконт са убедени, че заедно могат да съдействат на хората от Украйна да се чувстват сигурни и пълноценни. Брандът вярва, че когато едно общество е развито, то има отговорността да споделя добрия пример с другите и да ги подкрепя в нужда. /БГНЕС