"ЕКС НВД" - първата фирма у нас за реализации и развитие на човешкия капитал отвори нов офис в София

"ЕКС НВД" е 10-годишна компания за недвижими имоти, и е първата, която залага на потенциала на човешкия ресурс и инвестицията в хората. От днес тя официално откри новия си двуетажен офис в столицата, който освен уютен и просторен, е и на страхотна локация - в близост до Парадайс център и с предвидени места за паркиране, предаде репортер на БГНЕС.

"През годините постигнахме много. Радвам се, че виждам такива амбициозни и млади хора. Това, което е опорната точка - а именно този офис, е трамплинът към най-високото стъпало на бизнеса в България. За пръв път у нас има компания за реализации, която не е ограничена само в един сектор". Това заяви Тихомир Рачин, управител и собственик на компанията "ЕКС НВД" ООД по време на откриването на новия офис на фирмата в София.

“Това което предстои е нещо много интересно е в много сектори. План графика за годината и за следващата такава е пълен. Ще захванем още 6 отрасъла в бизнеса в България. Още десетки хора ще могат да се изявят като лидери”, добави Рачин.

Откриването на новия офис на компанията на улица “Сребърна” 14 започна с освещаване на офиса за успешно начало на работата му.

Дончо Лозев, мениджър в компанията каза, че това може би е най-доброто място заради хората, които са в него. “Х" за мен не е само компания, тя е семейство. Пожелавам ви просто да вярвате в себе си”, добави той.

Деян Веселинов, мениджър “Реализации”, сподели, че е част от компанията от три родини. “В компанията "Х" за мен най-важното е позитивизмът и това да бъдем заедно. За мен тук се полагат основите на това, към което сме тръгнали - да бъдем себе си и да успяваме”, каза той.

От компанията бяха поканили младия изгряващ певец Борис Христов, който беше подготвил специална музикална програма за откриването на офиса.

“Виждам страхотни хора, мотивирани около една идея, което предвещава добро бъдеще”, обърна се Христов към всички присъстващи.

Актьорът Николай Станоев беше сред гостите. Той също похвали участието на толкова млади и лъчезарни хора в компанията. “Вие сте тези, които трябва да направите така, че младите да усетят своя дом. Щастлив съм, че имате този благ офис тук, и ще вършите страхотни неща”, каза той и ги посъветва винаги да са усмихнати и лъчезарни.

Камен Георгиев, мениджър на компанията в офиса й в Пловдив, посочи, че е част от компанията от десет години. “Това, което постигаме, и хората, които сме тук, усещам, че растем. От все сърце ви казвам: вярвайте, дерзайте и всичко ще е супер. Успех на всички”, пожела той.

Новият офис на компанията е още по-функционален и гостоприемен. Той олицетворява свободния дух и страстта на фирмата да надгражда, да покорява върхове и да прави щастливи тези от вас, които им се доверяват за сбъдването на своите мечти – за личностно и професионално развитие, за дом, за съпричастност./БГНЕС