Експерт: Арбитърът трябваше да изгони Рамос

Експертът по съдийството Андухар Оливер изрази мнение, че главният съдия на мача Реал - Барселона е трябвало да изгони Серхио Рамос, който в хода на мача удари Лионел Меси с ръка в лицето.

"Централният защитник на Реал заслужаваше червен картон, той удари аржентинеца в лицето. Арбитърът сгреши, като не го изгони", категоричен бе Оливер.

Капитанът на Реал в същото време отрича да е удрял умишлено Меси. "Ударът по лицето? Случват се такива неща. Не съм искал да го удрям, той реагира лошо и остана да лежи на терена", коментира Рамос. Относно поредната загуба от Барса, Рамос заяви: "Дали мачовете с Барселона стават кошмар за Реал? Не! Освен да доминираме, трябва да вкарваме и голове. Не можахме да го направим не само във вчерашния мач, но и в предния за Купата на Испания. Имахме добра възможност. Сега остава само да поздравим съперника. Барселона направи важна стъпка по пътя към шампионската титла. Неприятно е, че позволихме увеличаване на преднината, но Реал ще се сражава до края, тъй като всичко може да се случи". /БГНЕС

https://www.youtube.com/watch?v=HsWWQfvAgtw