Ел Маестро: Доминирахме тотално, можехме да вкараме 3-4 гола

"Много съм доволен от представянето, това е в посоката, в която искам да играем. На другия отбор му беше много трудно да премине центъра, така че очевидно направихме добър мач. Имахме 14 дни да работим и да подобрим всички аспекти на играта си, физически сме малко по-добре, футболистите разбират малко по-добре моите идеи. Доминирахме изцяло, можехме да вкараме три или четири гола, но вкарахме само два, вратарят им беше най-добрият им играч". Това заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след победата над ЦСКА 1948 с 2:0 у дома в мач от деветия кръг на Първа лига.


"Червените" надиграха категорично своя съперник на "Българска армия" и се изкачиха до четвърто място в класирането. "Винаги вярвах, че ще станем добър отбор, просто изисква определено време. Това е процес, всяка победа ни дава повече увереност и вяра в това, което правим. Следващият мач е много сложен, но стъпка по стъпка, с всяка победа се надявам да се катерим нагоре в класирането и да бъдем там, където заслужаваме", допълни Ел Маестро след успеха.

"Следващата стъпка е да показваме този интензитет и това желание всяка седмица, което не означава, че печелим всеки мач, но ще спечелим повечето от тях. Очаква ни много труден мач срещу Ботев Пловдив, видях много организиран и компактен отбор срещу Лудогорец. Видях промени и подобрения с новия треньор, те вече са сериозен отбор, който е в добра серия от резултати", каза още треньорът на "армейците". /БГНЕС