Елизабет Хърли поддържа стройна фигура благодарение на бита

Британската актриса и дизайнерка Елизабет Хърли разкри, че тайната на нейната стройност е почистването на къщата, пише Mirror. Според 55-годишната знаменитост тя „не е ходила на фитнес от 100 години“. „Ако не сте активни, ще ви стане по-трудно да отслабнете с напредването на възрастта. Ежедневието ме прави много активна. Прекарвам времето си в почистване и тичане нагоре и надолу по стълби с тежки торби. Мисля, че това изгаря доста калории. Също така се опитвам да не ям много брашно и сладкиши”, сподели звездата.

Тя добави, че по време на карантината, наложена от пандемията на коронавируса, физическата й активност значително бе намаляла и бе качила няколко килограма. „Първата самоизолация беше доста трудна. Бяхме много уплашени. Живеех в къща с майка ми и сестра й, двете са на 80 години и имат много слаб имунитет. Много рядко излизахме от страх да не се разболеем. С течение на времето обаче все пак започнах да пазарувам, което започна да има положителен ефект върху външния ми вид ”, засмя се Хърли.

През май фитнес инструкторка от Нова Зеландия отхвърли популярните митове за отслабването и сподели съвети за борба със затлъстяването. 26-годишната Анжули Мак обясни, че в интернет има много дезинформация за това как да се води здравословен начин на живот. Например героинята на материала увери, че закуската не е най-важното хранене за деня. Според нея не по-важно е времето, а качеството и количеството на консумираната храна. /БГНЕС