Емили Ратайковски: Никога не съм мечтала да бъда известна

32-годишният модел, актриса и писателка стана известна, след като се снима топлес във видеоклипа на Робин Тик към хита му "Blurred Lines" през 2013 г., а сега заяви, че е започнала да се занимава с моделство само за да спести пари, с които да финансира творческите си амбиции.

Тя заяви пред Glamour UK: "Не исках да бъда известна. Нямах никакви подобни планове. Не мислех за кариера, а за спестяване на пари. Но спестяването на пари беше, за да мога да правя това, което всъщност исках да правя, а именно да създавам творчески неща. Наблюдавах родителите си - и двамата са творци, но имаха ежедневна работа, така че това беше нещо като начинът, по който си представях живота си".

Преди да се сдобие със слава, актрисата от "Изчезналото момиче" учи изкуство в Калифорнийския университет в продължение на една година, след което прекъсва, за да се занимава с моделство на пълен работен ден, като основно се снима за фирми за бельо, каталози и бански костюми.

Откакто през септември 2022 г. подаде молба за развод с бащата на двегодишния си син Силвестър - нейния съпруг от четири години, 36-годишния филмов продуцент Себастиан Беър-Маклард, за когото се говори, че ѝ е изневерявал, а в момента е изправен и пред обвинения в сексуални посегателства от множество жени, Емили е в центъра на вниманието заради срещите си с редица известни личности.

Срещала се е с 30-годишния комик Пийт Дейвидсън, била е заснета от папараци да целува 29-годишния Хари Стайлс на паркинг в Токио, а съвсем наскоро се е гушкала с 27-годишния френски актьор и комик Стефан Бак в Париж./БГНЕС