Ерик тен Хаг е загубил доверието на половината съблекалня в Юнайтед

Ситуацията на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг става все по-тежка, след като няколко медии на Острова съобщават, че нидерландецът е загубил доверието на голяма част от своите играчи.

Според Скай Спортс половината играчи на тима вече нямат доверие на Тен Хаг и не вярват в неговите методи на работа. Те са недоволни от стила на игра, както и прекалено тежките тренировки, които включват твърде много тичане. "Някои от водещите играчи са разговаряли с мениджъра, за да споделят мнението си къде са проблемите в игра. Те са обсъдили с него опита си от другите големи клубове, в които са играли, и считат, че мениджърът трябва да проявява повече разбиране към тях", твърди изданието.

В основата на проблемите са две неща - слабите резултати от началото на сезона и конфликтът между Тен Хаг и крилото Джейдън Санчо. "Червените дяволи" загубиха 10 от досегашните си 21 мача през кампанията, като вече имат само теоретични шансове да продължат в Шампионската лига, на практика са аут от битката за титлата и отпаднаха от Карабао къп. Санчо е изваден от първия отбор от септември насам, когато влезе в публичен конфликт с Тен Хаг. Треньорът настоява за извинение от футболиста, който отказва да даде такова.

Към момента Санчо тренира с юношите на тима и се храни отделно от основната група, което според неговите приятели в първи отбор е прекалено. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон