Ева Мендес разкри, че преди 20 години се комплексирала от външността си

Дори известни личности, които изглеждат перфектни и безупречни, имат комплекси. И така, 47-годишната актриса Ева Мендес призна, че преди е имала комплекси за външния си вид, който е смятала за странен.

Ева Мендес

Тя пусна в Instagram снимка от филм отпреди 20 години (без да уточни кой точно) и написа, че тогава не се харесвала как изглежда. „Спомням си, когато видях тази снимка, си помислих, че лицето ми изглежда странно, костната структура е необичайна. Нали знаете, става дума за онази несигурност, която може да има едно 26-годишно момиче. Но минаха 20 години и сега бих искал да имам това „странно“ лице и същата „необичайна“ костна структура. И така, защо казвам това? Може би, ако от снимката не се харесвате, просто трябва да изчакате да минат 20 години и тогава ще Се харесате. „Възползвайте се от младостта си, преди тя да си отиде“, казал е Оскар Уайлд, написа Мендес.

Почитателите на звездата отбелязаха, че са имали подобни мисли, но сега осъзнаха колко смешни и несправедливи са техните претенции към себе си.

„Когато бях на 23, имах две сиви косми и бях толкова притеснена от това. А сега съм на 46 и съм със сиви коси. Бих се радвал да се върна към онова време и да си ударя един добър шамар!"

"Благодаря за този пост! Често гледам снимките си и си мисля: защо, по дяволите, бях толкова несигурна в себе си?", пишат нейните последователи.

Много фенове на Мендес обаче отбелязаха, че тя почти не се е променила и сега изглежда по същия начин, както преди 20 години.

„Изглеждаш, че изобщо не остаряваш. Абсолютна красота”.

„Красива тогава, красива сега”.

„Трябва да имате красиво сърце, за да държите в него такава красота. Винаги прекрасна!”

„Изобщо не сте се променили и изглеждате еднакво” - подкрепиха нейните почитатеи.

Между другото, Мендес не се противопоставя на „инжекциите за красота“ и пластичните операции. Но дали самата тя е прибягнала до помощта на пластичните хирурзи, не е известно. /БГНЕС

https://www.instagram.com/p/COiZzP1jjGU/?utm_source=ig_web_copy_link