Ева Мендес: Всеки ден се радвам, че остарявам

Американската актриса Ева Мендес всеки ден благодари на Бога, че остарява, пишат американски медии.

Звездата „Place beyond the pines“, която е майка на две момичета - Есмералда, на пет години, и Амада на три, избра този начин да отговори на злобен коментар в интернет.

Съпругата на американската звезда Райън Гослинг, отказа да се обиди от коментара, според който била стара вече.

В отговор на интернет-трола Мендес написа: "Да, имаш право. Слава Богу, че остарявам. Това означава, че все още съм тук. Ще бъда на 46 скоро и съмблагодарна за всеки ден, в който остарявам. Надявахте се със злобния си коментар да ме накарате да се почувствам зле? Не стана. Напротив, постът ви ме кара да се чувствам благодарна. Така че благодаря, но аз все още съм тук".

Наскоро Ева разкри, че майчинството я е направило малко "по-безотговорна", но и малко "по-загрижена, но намира майчинството за толкова "красиво и лудо".

Звездата от „Ghost Rider“ споделя: "Толкова е забавно, красиво и подлудяващо. Толкова е трудно, разбира се. Но нищо не може да се сравни с това да завърши деня ти, да влезеш в детската стая, да ги погледнеш, завиеш и целунеш; а после да се спогледаме с Райън и да си кажем: "Успяхме, направихме го"! Толкова съм благодарна, че имам възможността да бъда у дома с тях", завършва Мендес./БГНЕС