Фандъкова: Софиянци имат вярната оценка, готова съм на разговор с десните партии

Благодаря на всички софиянци, които днес излязоха да гласуват. Днес София показа, че е дясна. Това каза кандидатът за нов мандат като кмет на столицата Йорданка Фандъкова, предаде репортер на БГНЕС.

Поздравявам партиите от „Демократична България” и Борис Бонев. Вярвам, че софиянци показаха, че имат вярната оценка и желаят развитието на София да продължи, заяви Фандъкова след края на изборния ден.

За мен е много важно в Столичния общински съвет да има ясно мнозинство, което да гарантира прозрачност, откритост и да гарантира проектите за София, коментира Фандъкова.

Тя заяви, че на балотажа идната неделя ще разчита на всички софиянци. Готова съм на разговор с десните партии, защото показаха, че имат ясни и добри решения за София, каза Фандъкова и добави, че от разговорите с хората по време на кампанията е разчела, че има нужда от промяната в управлението на града и е готова за нея.

Бях много ясна през цялата кампания – с проектите, с решенията за града, не се крия зад празни приказки. И следващата седмица продължава по същия начин, заяви още Фандъкова.

Резултатите много ясно показаха волята на софиянци, аз вярвам в тяхната интелигентност, в техния разум и прагматизъм. Вярвам, че софиянци не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна, когато става дума за подмяна, каза Йорданка Фандъкова.

За грешки и пропуски съм говорила, заставала съм с лицето си, научила съм си уроците и имам решение за това как да променим работата и да продължим работата за София, заключи кандидатът за нов мандат. /БГНЕС