Фенове готвят протест по време на Конгреса на БФС на 15 март

Фенове готвят протест по време на Извънредния конгреса на БФС на 15 март. В социалните мрежи те припомниха за скандално проведеното Общо събрание преди пет години, когато всичко остана скрито от журналисти и привърженици, а двама от кандидатите да застанат начело на БФС - Любослав Пенев и Ивайло Дражев - изобщо не бяха допуснати до залата, където се проведоха изборите.


С цел да бъде избегната подобна развръзка и този път феновете призоваха всички, които се надяват на едно по-добро бъдеще за футбола у нас, да бъдат на 15 март пред хотела, "за да не допуснат като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела "Борислав Михайлов".

"Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси️

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец", се казва в част от позицията на феновете относно Конгреса на БФС на 15 март.