Фенове на Левски се събраха на "Герена" в подкрепа на Стоянович

Група от около двайсет фенове на Левски се събраха на стадион "Георги Аспарухов", за да изразят подкрепата си към наставника на тима Славиша Стоянович, предаде репортер на БГНЕС. Вчера "сините" отпаднаха от Купата на България след загуба от Славия с 1:2 в Овча Купел, а след двубоят Стоянович призна, че може да си тръгне от "Герена".

На "Герена" имаше и полицейски патрул, но до напрежение не се стигна

Днес в медиите се появиха информации, че словенският специалист вече се е сбогувал с играчите на тима, след което привърженици на клуба се организираха в социалните мрежи, за да изразят подкрепата си към треньора. Самият Стоянович се срещна по-рано днес със собственика на Левски Наско Сираков на "Герена", а след това ръководството на клуба излезе с официална позиция, че стои твърдо зад Стоянович и не обмисля треньорска рокада.

Въпреки това към 13:00 часа на стадиона се събра малка група фенове на "сините", която разговаря с управника на "Герена" Калоян Зарзанов пред сектор "В". Скоро след това привържениците се разотидоха, като не се стигна до никакво напрежение.

Стоянович ще има възможност да вземе реванш от Славия в неделя от 16:30 часа, когато Левски приема "белите" в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Главен рефер на срещата ще бъде Георги Давидов с помощници Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев. /БГНЕС