Fibank с награда „Златно сърце“ за подкрепа и бизнес развитие на младите

За шести път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи отличието „Златно сърце“ на церемония, която се проведе в Интер Експо Център в столицата. От името на банката приза получи Главният изпълнителен директор - г-н Никола Бакалов.

Наградата на Fibank в категорията „Подкрепа и бизнес развитие на младите“ е признание за фонда Sustainable Lady, създаден през 2021 г. като част от програмата Smart Lady на ПИБ. Фондът Sustainable Lady подкрепя иновативни зелени старт-ъп проекти на български жени-предприемачи с цел да ги подпомогне да развиват устойчив бизнес. През изминалата година фондът помогна наосем жени предприемачи.

„Нашата цел е не просто да подкрепим тези проекти, а да създадем мрежа, в която те да взаимодействат и да се развиват. Затова приемаме с особено удовлетворение наградата за нашия Фонд Sustainable Lady“, сподели г-н Бакалов.

Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза в България. /БГНЕС