Филм с Том Ханкс е номер 1 в Netflix

Филмът на Том Ханкс "Човек на име Ото" (A Man Called Otto) от 2022 г. в момента е на първо място в Netflix в САЩ, съобщи „Giant freakin robot”. Според FlixPatrol филмът доминира в стрийминг услугата, което отразява положителния отзвук в цялата страна.


В "Човек на име Ото" Том Ханкс е в ролята на титулярния Ото във втората адаптация на романа "Човек на име Уве", написан от Фредрик Бакман. Предишният филм по книгата е заснет в Швеция през 2015 г. и запазва оригиналното заглавие. Режисьор на тази версия е Марк Форстър, сред чиито филми са "Не може да бъде!" и „Z-та световна война", по сценарий на Дейвид Маги, сценарист на римейка на "Малката русалка" на Дисни.

Сред актьорите на Том Ханкс в "Човек на име Ото" са Рейчъл Келър, Мануел Гарсия-Рулфо и Мариана Тревиньо в ролята на съседката, с която той започва необичайно приятелство. Този филм бележи второто сътрудничество на Маги и Форстър. Филмът първо тръгна по кината, като започна с ограничено разпространение през декември 2022 г., преди да се разпространи в САЩ през януари 2023 г., но изглежда, че наистина е достигнал своя връх в стрийминга. /БГНЕС