Фондацията откриват концертния си сезон с “Големите БГ рок гласове”

Супергрупата "Фондацията" ще изпълни за първи път пред варненска публика новия си проект "Големите БГ рок гласове". Това ще се случи на 8 юни в Летен театър Варна.

В първия концерт за летния сезон, който музикантите очакват с нетърпение, специални гости ще бъдат вокалистът на група “Ахат” - Звездомир Керемидчиев и вокалистът на Б.Т.Р – Атанас Пенев.

На 8 юни варненци ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични, любими български рок парчета, неостаряващи и актуални и днес.

От "Фондацията" споделят, че нямат търпение да се срещнат с варненската публика.

Супергрупата “Фондацията” планира още големи летни концерти у нас, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

Билетите се пускат в продажба от днес ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 25 до 30 лева. Могат да се намерят в партньорската мрежа и на касата на Летен театър Варна.

Организаторите уверяват, че при провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители. /БГНЕС