На второ място сред 50-те най-добри ресторанти в света, удостоени и заради получени звезди Мишлен, е „Noma“ в Копенхаген, а на трето място „Asador Etxebarri“ в Испания.
Екстатичният Колагреко призова своя отбор на сцената и възкликна "Уау, уау, уау", след като победата му бе обявена на церемонията в Сингапур.
"Благодаря на моя екип. Вие го заслужавате, през всички тези години. Благодаря ви, приятели, за подкрепата през последните 13 години", каза той.
„Mirazur“ в Ментон, югоизточна Франция, близо до италианската граница, има три звезди Мишлен и предлага ястия, приготвени с продукти от собствената ферма на шеф Колагреко, като пресни зеленчуци и морски дарове. В менюто на ресторанта влизат морска риба, филе от хамсия с лимонов сок, стриди с тапиока, крем от шалот и круша и др..
42-годишният Колагреко открива ресторанта през 2006 г. и получава първата си звезда още през следващата година, преди да бъде награден с втората през 2012 година.
Началото е изключително трудно за Колагреко, който се премества във Франция през 2001 г. като новоквалифициран готвач, но след като получава втората звезда Мишлен, ресторантът добива популярност.