Фюри: Ще търся нокаут срещу Уайлдър

Тайсън Фюри заяви, че ще търси нокаут в срещата си за световната тила по бокс в тежка категория на WBC с Дионтей Уайлдър. Реваншът между двамата ще се състои на 22 февруари в Лас Вегас и британецът настоява, че този път ще търси бърза развръзка, за разлика от предишния двубой, в който бе близо да спечели по точки.

Влизам в тази среща с нагласата да го нокаутирам. Знам, че не мога да спечели по точки, трябва ми нокаут. Заради това смених треньора си, това е планът ми за мача. Хората смятат, че или той ще ме нокаутира, или аз ще спечеля по точки. Обикновено обаче става обратното - той ще опита да се боксира, а аз ще търся нокаута. Ще го чакам в центъра на ринга и нека по-добрият победи", заяви 31-годишният Фюри.

Шампионът Уайлдър не остана впечатлен от промяната в стратегията на своя опонент. „Не вярвам на нищо, което казва Фюри в този момент. Той е много нервен, дори не може да стои изправен. Мачът ще бъде интересен, той е страхотен боец и нямам търпение. Но не вярвам дори на една негова дума. Не мисля, че и самият той си вярва. Ключът за мен ще бъде търпението, това е, което научих от първия ни двубой", каза на пресконференция американецът. /БГНЕС