Гаф с Брус Уилис обиколи социалните мрежи 

През последните дни в социалните мрежи обикаля снимка на Брус Уилис без маска в аптека. Актьорът се извини.

"Грешка в преценката". По този начин Брус Уилис квалифицира посещаването си в аптека в Лос Анджелис без маска в неделя, докато САЩ, страната, най-засегната в света от COVID-19 по отношение на заразяване и смъртни случаи, се бори да спре епидемията.

Холивудският актьор е показан на фона на рафтовете в аптеката, облечен в дънки, раирана блуза, кожено яке, шал около врата и шапка на главата му, но без защитна маска срещу новия коронавирус. Според Page Six - който разпространява снимката на Брус Уилис в аптеката - служител на заведението е помолил 65-годишната звезда да напусне помещенията, тъй като той "отказал" да носи маска.

В кратко изявление, изпратено до списание „People“ във вторник, Брус Уилис призна за „грешка в преценката“. „Пазете се в безопасност и нека продължаваме да носим маски“, добави той.

В началото на пандемията Брус Уилис се беше изолирал с бившата си съпруга Деми Мур и дъщерите им Скаут, Румер и Талула в семейния си дом в Айдахо. Настоящата съпруга на актьора от "Умирай трудно" беше останала в Лос Анджелис с двете им деца Мейбъл и Евелин. Цялото семейство се събра няколко седмици по-късно. /БГНЕС