Георги Георгиев: До края на юни ще е готов асансьорът на обръщалото на трамвай 7

За обещанията и тяхното изпълнение - преди предизборните кампании.
Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме ангажименти не само преди избори. И че ги изпълняваме - некампанийно.
Това съобщи в профила си във фейсбук бившият председател на СОС и настоящ общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. В момента той е и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС.
 
"Преди една година след среща с граждани от Манастирски ливади - Запад поех един конкретен ангажимент - да осигурим финансиране за така необходимите асансьори за достъпна среда при обръщалото на трамвай 7. Необходимите средства от 600 000 лв бяха осигурени в бюджета през септември 2024 г. с гласовете на ГЕРБ-СДС и преди това с изрично решение на общинския съвет от 25 май 2023 година конкретно за този проект.
Междувременно тогавашният кмет на район Витоша инж. Теодор Петков свърши всичко необходимо за изграждането на асансьорите - дълги и времеемки градоустройствени процедури, той проведе обществена поръчка и избра изпълнител, сключи договор и през есента започнахме строителството.
След сигнали от граждани за забавянето на строителството направих проверка на място и разговарях с новия районен кмет. Той ме увери, че строителят ще бъде глобен за забавянето, както и че до края на юни обектът ще е напълно готов.
Така работим ние. Разликата е видима", пише още Георгиев./БГНЕС