Георги Георгиев: Докато другите говорят, ние действаме на терен

Продължаваме с изпълнението на програмата, която предложих и Столичният общински съвет подкрепи за строителство на паркинги в кварталите. Това заяви председателят на СОС Георги Георгиев, предаде репортер на БГНЕС.

Георги Георгиев заедно с директора на „Софийски имоти“ Димитър Шивачев провериха как напредва работата по изграждането на най-големия етажен паркинг в квартал „Надежда“.

„В „Надежда 1“ се наливат основите на най-големия етажен паркинг. Първи по програмата, който строим в различни квартали на столицата. 310 места ще има тук. Лятото трябва да е готов“, заяви Георгиев.

Димитър Шивачев заяви, че днес се изпълнява най-сложната стъпка, тъй като трябваше да се направи над 8000 куб.м. изкоп и днес се наливат основите. „Поставена е 170 000 кг стомана, днес ще бъдат налети 1250 куб.м. бетон, които са близо 3 млн. кг в тегло. 125 бетоновоза очакваме да минат през деня тук, за да можем да продължим нататък с изпълнението на вертикалните стени, колони, към следващата кота. Вървим по график“, каза той.

Георги Георгиев заяви, че очаква фирмата-изпълнител да работи качествено и по график, защото жителите на „Надежда“ го заслужават.

„Чудесно вървите по график. На фирмата изпълнител, на представителите съм казал, че Надежда сега цяла вас гледа. Ние ще следим да вървите по график, да строите качествено, защото хората го заслужават. Програмата се изпълнява“, каза той.

Председателят на СОС обяви, че предстои да започне работа и на пазара в Ситняково. „На кратко, докато другите говорят, ние действаме на терен и виждаме вече резултатите от нашата работа“, подчерта Георги Георгиев. /БГНЕС