Георги Иванов: Много хора от публиката не искаха България да победи

Поздравявам президента на БФС Борислав Михайлов, треньорския екип и футболистите. Имаше много хора от публиката, които не искаха България да победи, което е разочароващо. Не е добре това, което се случва. някакви хора, не бих казал олигофрени, но хора дошли с някакво намерение целенасочено да плюят против президента и против отбора – за мене такова поведение граничи с тотална глупост. Така техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо коментира скандиранията "оставка" под адрес на Михайлов на стадиона в Разград при равенството 1:1 в европейска квалификация със Сърбия.


"Имахме по-чисти ситуации и съжаляваме, че не победихме. Казах на момчетата, че се гордея с тях. Искам по този начин да ги виждам. От началото на квалификациите ни преследва малшанс. Този отбор показва, че има потенциал.", коментира още Гонзо.

"Смятам, че много журналисти, които изказаха мнение, нямат компетенция да говорят за футбол. Да се въздържат от коментари, защото не е тяхната материя. Социални мрежи нямам и не искам да имам. Много пъти се смея на хора, които са на 40-50 години и имат социални мрежи, снимат си какво ядат и какво пият. Това са въздухари", продължи той с нападките.

"Когато биеш 20 удара на мача с Литва и имаш тотална доминация и да кажеш, че отборът не е играл добре...Ние бяхме класа над съперника. Няма да стане там някаква опозиция, която настройва клубовете и разделя българския футбол, да се обажда на президентите. Няма да стане по този начин. Ние работим и показваме, че имаме прогрес. Молим българския народ да подкрепи българския отбор.

Имахме четири мача, в които играхме добре преди квалификациите, дори и да не бяха най-важните. Срещу Черна гора играхме добре и ако видите статистиката, имахме 75% владения на топката. Изпуснахме положения и те с една наша грешка ни победиха", смята директорът.

"Искат някакви хора, които са платени, да провалят националния отбор и когато България води, викат против нея. Това ли ще е поведението на продължаваме промяната в българския футбол Ако искаме да имаме успех, трябва всички да бъдем обединени. Тези хора, които искат да вземат властта, не са обединители, а разединители и аматьори!", завърши Георги Иванов. /БГНЕС