Георгиев: На нас като общество пожелавам по-малко злост и конфликти

Честито Рождество Христово! Нека в домовете ни да има разбирателство, топлина и обич. Да благодарим за всичко хубаво, което ни обгражда и да се помолим за по-добри дни за света, в който живеем. Да си спомняме по-често колко благословени сме с всичко, което имаме и да не го забравяме, преследвайки мъничкото, което ни липсва. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев, предаде репортер на БГНЕС.

Пожелавам здраве на всички ни. Утеха на тези, които я търсят. Обич - на жадуващите за нея. Домашен уют - на лишените от него. За самотните – близост, за да си спомнят, че макар и да се чувстват сами, не са забравени от приятели и близки. На търсещите прошка – да я получат. Но и те самите да си я дадат, когато им е нужна - често това е най-трудната задача. Затова сила им желая от сърце, за да продължат напред, заявява Георгиев.

На онези, които посрещат празниците далеч от семействата си – да са заедно час по-скоро, но и отдалече да не забравят колко се обичат и как това е най-важното – че се имат. На родителите – благословени да са децата им. На дъщерите и синовете – дълго още с тях да са майките и бащите им. На нас като общество пожелавам повече разбиране и приемане на другия, по-малко злост и конфликти, нека вместо тях намираме онези общи ценности, които ни възвисяват. Заедно, подчертава още Георгиев. /БГНЕС