Георгиев: Открихме 4-етажния паркинг за 310 автомобила в “Надежда 1”

Всяко усилие си е струвало, когато е в името на гражданите на София. Днес с кмета на район “Надежда” инж. Димитър Димов открихме 4-етажния паркинг за 310 автомобила в “Надежда 1”. Вече 310 семейства ще имат модерен европейски паркинг, в който да паркират автомобилите си, съобщи бившият председател на СОС Георги Георгиев, предаде репортер на БГНЕС.

Това е първият многоетажен квартален паркинг по нашата общинска програма. Намира се само на 50 метра от метростанция “Надежда”. В паркинга има 32 места с възможност за зареждане на електрически автомобили.

Обособени са 14 места за хора с увреждания. Обектът разполага с асансьор, осветление, зелени алеи и пейки за отдих.

Щастлив съм, че след решението на Столичния общински съвет, обществените обсъждания и работни срещи с кмета на района инж. Димитър Димов и месеци на упорита работа, днес можахме официално да открием големия модерен паркинг, от който гражданите на района се нуждаеха, заявява Георгиев.

Това е начинът да решаваме проблемите с паркирането. Подкрепете кандидата ни за районен кмет Инж. Димитър Димов на балотажа в неделя, за да може “Надежда” да продължи да се развива, призова Георгиев. /БГНЕС

Тагове: