Графа за отминалите моменти и силата да продължиш напред в “Последната песен”

“Последната песен” е името на новия сингъл на Графа, а видеото му ни пренася в диви райски кътчета на Индия, съобщава Monte Music.

Сингълът носи дълбок емоционален заряд, който въздейства мигновено на слушателя. Музиката, текстът, дълбочината на изпълнение на Влади Ампов, съчетават усещането за носталгия към миналото и вярата в бъдещето, която ни дава сили да продължим по дългия път пред нас.

Графа избира необикновената индийска земя за визуализация на посланието на “Последната песен”. Клипът е заснет в Гоа и при езерото Самбхар в Раджастан. В сюжета му непрекъснато се преплитат темите за християнската вяра, семейните ценности, сбогуването, смисъла на живота и вечността. Зрителят се наслаждава на красиви природни кадри, храмове с многовековна история, среща с индийската култура и традиции.

За “Последната песен” Графа споделя: “Това е песен за любовта, сбогуването и силата да продължиш напред!”.

Клипът на “Последната песен” е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. През ноември излезе “Огън”, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с общата “Приятели завинаги”. В момента Графа работи по новия си албум, който очакваме в началото на лятото. През април му предстои концерт в столичния София Лайв Клуб (12 април) и мини турне в градовете Благоевград (15 април), Габрово (16 април) и Свиленград (23 април). /БГНЕС