Груевски опровергава слухове, че е бит на улицата в Будапеща

Лъжите и манипулациите, в които постоянно се опитват да ме намесят, продължават. Наскоро бях информиран, че портал публикува фалшиви новини, че съм бил физически нападнат в Будапеща и редица други неистини, свързани с това.

Това твърди бившият премиер на РС Македония Никола Груевски, съобщава Плусинфо.мк.

Груевски твърди, че става дума за лъжа, но това разстроило много негови приятели, „които започнаха да ми се обаждат, за да разберат ситуацията, затова реших да я отрека по този начин“.

Груевски уточнява, че близките му знаят за какво става дума: че, докато спортувал, получил травма, след което имало намеса на лекари и сега се намирал във фаза на рехабилитация, която протичала чудесно.

Според бившия премиер манипулация е дело на хора, които искат да разфокусират вниманието на обществото в РС Македония от действията на правителството.

„Всъщност такава информация лесно се проверява от полицията във всяка страна, дори в Унгария. Ако намерението наистина е било да се разбере истината за това дали е имало физическо нападение с наранявания, то много лесно би могло да се провери.“/БГНЕС