Гуинет Полтроу: Аз съм старомодно моногамна

Гуинет Полтроу говори публично за възгледите си относно свободните връзки. Един от абонатите на актрисата я попита какво мисли за полиаморията /система от етични възгледи за любовта, която допуска възможността за съществуване на любовна връзка между един човек и няколко души едновременно с тяхно съгласие/, а тя отговори по следния начин: "Не, благодаря ви. Това не е за мен, но аз не съдя. Старомодно предпочитам един постоянен мъж", заяви Гуинет.


В момента 51-годишната актриса е омъжена за Брад Фалчък, за когото се омъжи през 2018 г. Тя има две деца от предишния си брак с музиканта Крис Мартин: 19-годишната Епъл и 17-годишния Моузес. Тя се раздели с Мартин през 2014 г.

Фалчък също има две деца от предишен брак: 19-годишната Изабела и 17-годишния Броуди. Актрисата наскоро разкри, че отношенията ѝ с доведените ѝ деца са я научили на много. "Ако започнеш да отглеждаш доведени деца, трябва буквално да си слънцето - просто да даваш, без да очакваш нищо в замяна. Благодарение на Изабела и Броуди се научих да грея като слънце и никога да не си правя сметката", разкри тя./БГНЕС