Hayes&Y с голям концерт в София на 28 декември

Любимата ни и единствена за сега, съвременна, българска банда, която твори и живее зад граница - Hayes&Y ни кани на най-големия си до сега концерт в София - на 28 декември в столичния клуб “Music Jam”! Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб “Барбоса” и в Пловдив на 30 декември в “Bee Bop Café”, съобщиха организаторите.

Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от подобаващо - с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели.

Последното участие на бандата у нас бе в края на лятото, когато на открито в “Маймунарника” се събраха стотици млади хора – ценители на музиката на Hayes&Y. Тогава момчетата представиха последното си и съвсем ново тогава ЕP "safeplace". На 28 декември в един от най-новите и добре оборудвани музикални клубове в София - “Music Jam”, Hayes&Y ще представят добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет. За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл - “Disaster” наред с най-доброто, което е създала до сега.

Песента “Disaster” излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас и на Острова) са отлични. Видеото вече има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в you tube.

”На 28 декември очакваме да се случи най-големият ни концерт до този момент и наистина много се вълнуваме” – споделят момчетата от Hayes&Y. “Нямаме търпение да се срещнем с приятели и фенове в София, Бургас и Пловдив и заедно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни” - продължават още те. На 28 декември съпорт на Hayses&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга успешна и интересна бг банда - Jin Monic.

Билетите и за трите страхотни събития с главен герой Hayse&Y се продават с пълна сила, както следва: За концерт на 28 декември в София в клуб “Music Jam” билети се продават в системата на Bilet.bg

За концерт на 29 декември в Бургас в клуб “Барбоса” билети можете да закупите направо от бар Barbossa.

За концерт на 30 декември в Пловдив в “Bee Bop Café” билети можете да намерите в системата на Bilet.bg /БГНЕС