Холи Бери обвинена във фригидност

Актрисата Холи Бери е от онези хора, които не си мълчат, когато срещу тях се носят клюки. Тези дни тя постави на място водещата Лиз Рей Макой на предаването Cocktails with Queens.

Маккой с още две водещи обсъждали певицата Тони Брекстън и споменаха, че на времето тя се е срещала с много привлекателни мъже.

„Ние не знаем какво е ставало в спалнята. Може би тя е като Холи Бери”, отбеляза Макой, намеквайки, че актрисата не е добра в леглото.

Холи не се забави с отговора. Тя отговори на Лиз Рей направо в туитър: попитайте моето гадже, той ще ви каже всичко, каквото искате да знаете, реагира актрисата.

В момента Бери се среща с 50-годишния музикант и певец Ван Хънт. Според инсайдерите, отношенията им са пълни със страст, а „химията” помежду им просто е невъзможно да се скрие.

Холи бе защитена и от поклонниците си, които атакуваха водещата в туитър и накрая Лиз Рей трябваше да се извини: „Повторих клюки и това не беше красиво. Думите са извадени от контекста, нямах пред вид нищо лошо. Харесвам Холи”, каза Маккой.

Това е втори път, когато сексуалността на Бели се оказва за кратък срок в центъра на вниманието. Наскоро тя заедно с приятелката си Линдзи Флорес отговори на няколко откровени въпроса за видео в инстаграм. „Помня първия си оргазъм… Това удоволствие сама си го доставих. Бях на 11 години. Изследвах своята сексуалност, както и повечето момичета”, разказа Холи. Но на въпроса за „най-безумните си сексуални изпълнения” актрисата отказа да отговори. /БГНЕС