Идрис Елба минал само на смутита заради новите серии на "Лутър"

49-годишният актьор ще се превъплъти отново в ролята на коравото ченге Джон Лутър в чаканото продължение на драматичния сериал на Би Би Си. Звездата от „Звярът” се е отказал от нездравословната храна, за да бъде "хубав и слаб" за топлес сцените във филма.

Готвачът на актьора - Енекеме, заяви пред рубриката Bizarre на вестник The Sun on Sunday: "Помогнах му да бъде хубав и слаб - дамите ще го харесат! Идрис искаше да се стегне специално за този филм, защото има и топлес сцени, в които трябва да се снима, така че си каза: "Трябва да изглеждам като пчеличка".

Шеф-готвачът обясни, че е направил краткосрочна промяна в диетата на Идрис и настоя, че звездата не е работил с треньор, за да извае тялото си.

Той продължи: "Започнахме да му приготвяме смутита с много зеленина, кейл и спанак – такива неща, като избягвахме нездравословната храна. Всеки иска да види добре изглеждаща чиния пред себе си на масата. Трябва обаче да бъдеш реалист. Ако искате да свалите килограми за две до четири седмици, няма да хапвате красоти и вкусотии".

Идрис е спряган за заместник на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, но личният му готвач, който е и негов дългогодишен приятел не смята, че това би бил правилният ход за него./БГНЕС