Играч на ЦСКА е заразен с коронавирус

Нападателят на ЦСКА Томи Юрич е заразен с коронавирус, съобщава bTV. Информацията не е потвърдена от официалния сайт на "червените", но за подобни опасения вчера намекнаха както старши треньорът на тима Милош Крушчич, така и директорът Стойчо Стоилов.

Нападателят на "червените" Томи Юрич е заразен с коронавирус.

И двамата заявиха, че Юрич и Стефано Белтраме са вдигнали температура от 38 градуса и именно това е станало причина за липсата им във вчерашното Вечно дерби срещу Левски, завършили при зрелищното 3:3 на Националния стадион „Васил Левски“. Играчите на ЦСКА са изолирани на клубната база в Панчарево.

До момента от ЦСКА нито са потвърдили, нито отрекли информацията, но от клуба заявиха, че след 17 часа днес ще дадат точна информация за случая. Юрич и Белтраме останаха извън групата на "армейците" за вчерашното дерби с Левски, тъй като са вдигнали температура на предния ден. "Юрич и Белтраме вдигнаха температура, надявам се, че не е коронавирус, мисля, че не е това, защото няма такива симптоми", обясни директорът на ЦСКА Стойчо Стоилов след вчерашния двубой на Националния стадион "Васил Левски". /БГНЕС