Илич: Три кръга преди края резултатът е най-важният

Три кръга преди края резултатът е най-важният. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Саша Илич след минималния успех над Локомотив Пд с 1:0 у дома, който временно изпрати "червените" на върха в класирането на Първа лига, с две точки пред шампиона Лудогорец, който тази вечер гостува на ЦСКА 1948.


"Със сигурност три кръга преди края резултатът е най-важният. Искам да поздравя моите футболисти за желанието. Не се върти играта само около статичните положения. Това е най-лесният начин да стигнем до ситуации“, започна той и продължи: "Характерът беше това, което беше важно за нас. Дори да не бяхме стигнали до трите точки, характерът беше най-доброто при нас. Със сигурност вярваме в нашите шансове за титлата. Имаме два много трудни мача, Лудогорец има три".

"Дюкенс Назон има определени проблеми и не е готов за 90 минути, Марселино Кареасо също, и затова беше резерва. Тобиас Хайнц има лични проблеми и се наложи да отпътува за Норвегия, Станислав Шопов е наказан. Хубавото е, че към тренировките се присъединяват Жеферсон, Асен Дончев и Галин Минков", добави още наставникът на "армейците".

Сърбинът посъветва сънародника си Саво Милошевич, който е спряган за нов треньор на Левски, да дойде и да работа в България при възможност. "Той от най-добрите нападатели на Сърбия в последните 20-30 години, страхотен нападател. Много добър е и като треньор, имах възможност да работя с него в последната ми година като футболист. Нямам нищо против повече от нашите хора да дойдат да работят тук. Ако му се отдаде шанс, бих му препоръчал да дойде. Не мисля, че той ще подпише в период, в който е активно първенството и не е започнала още подготовка", каза Илич. /БГНЕС

Категории: