Инсайдър за връзката на Риана и A$AP Rocky: „От много години той беше влюбен в нея"

В началото на декември инсайдъри потвърдиха слуховете за роман на 32-годишната Риана и рапъра A$AP Rocky, които плъзнаха в началото на годината. Сега в медиите се появяват нови подробности за отношенията на звездната двойка. Източник разказа пред People, че сега Рири и Раким Майърс (истинското име на 32-годишния рапъра - ред.) се наслаждават един на друг и не се разделят.

„Последните няколко седмици те бяха неразлъчни. Винаги добре са си прекарвали един с друг. Те имат много общи неща. Риана харесва отношенията на възлюбения й към благотворителността. A$AP Rocky е щедър, както и самата Риана. Мнозина го намират за отличен момък”, разказа анонимът.

Друг източник разкри пред Us Weekly, че Раким е бил влюбен в Риана от много години и през цялото това време е чакал момента, когато тя ще му отвърне с взаимност. По думите на инсайдъра, дълго време певицата отклонявала ухажванията на рапъра, но това лято отношенията им прераснали в романтични. „Това лято всичко се промени. Оттогава те се срещата”, уточни инсайдерът.

БГНЕС припомня, че Риана и A$AP Rocky работиха заедно над песента Cockiness през 2012 година, а следващата година многократно са гастролирали двамата. Това лято рапърът взе участие в рекламната кампания на бранда на Риана за поддържане на кожата Fenty Skin, като по този начин подгря слуховете за техния роман.

Преди рапъра Риана няколко години се срещаше с милиардера Хасан Джамил, имаше връзки и с Дрейк, Крис Браун и рали звездата Люис Хамилтън. Сред звездните пък гаджета на A$AP Rocky бяха моделките Дайан Содре и Шанел Иман, рапърката Иги Азалия и звездата на реалити-шоу Кендал Дженър. /БГНЕС