IQ-то на Кейт Бекинсейл е по-високо от това на 98% от хората

Знаменитостите: те са точно като нас! Или пък не, ако говорим за британската актриса и модел Кейт Бекинсейл. Оказва се, че тя всъщност е много, много по-умна от повечето от нас. В неотдавнашно интервю за Хауърд Стърн Бекинсейл разкри, че като дете майка ѝ е проверила коефициента ѝ на интелигентност. Той е бил висок, много висок. Тестът на Кейт Бекинсейл е бил 152 IQ точки. Всъщност по време на интервюто тя се обади на майка си, за да потвърди, и да, вярно е - тя наистина има 152 IQ.

IQ-то на Кейт Бекинсейл е по-високо от това на 98% от хората. Според Healthline 98% от хората имат коефициент на интелигентност под 130. Така че... да, Кейт Бекинсейл е адски умна. Средният коефициент на интелигентност обикновено е между 85 и 115. Резултат от 140 или повече обикновено се смята за гениален.

Уорън Бъфет веднъж каза, че за да бъдеш наистина успешен, трябва да имаш IQ поне 130. Мозъкът на Кейт Бекинсейл очевидно е доста по-мощен от това. Смята се, че Илон Мъск има коефициент на интелигентност около 155. Това означава, че Кейт Бекинсейл е толкова умна, колкото и Илон Мъск. Къде тогава е нейната версия на "Тесла"?

В интервюто си за Хауърд Стърн Кейт Бекинсейл споделя, че според нея високата ѝ интелигентност се е отразила негативно на кариерата ѝ. Тя също така каза, че почти всеки високоинтелигентен човек, когото е срещала, би желал да е с 30% по-малко умен.

Високият коефициент на интелигентност все пак не е могъл да навреди толкова много на кариерата на Бекинсейл. Наскоро тя се снима в "Jolt", екшън комедия с Джай Кортни и Лавърн Кокс. Филмът излезе на екран с добри отзиви. Тя участва и в поредицата филми за вампири "Подземен свят" от 2003 г. до последната част от 2016 г. - "Подземен свят: Кървави войни“.

През последните години Кейт Бекинсейл става все по-забележима в социалните медии. По-специално тя използва уменията си на модел, за да поддържа имиджа си на модна икона, като същевременно, разбира се, задоволява безкрайната нужда на интернет от сладникаво кифленско съдържание.

В хода на кариерата си Бекинсейл се е снимала във всевъзможни творби. За първи път става известна чрез британските адаптации на класики като "Много шум за нищо" на Кенет Брана и добре оценената ITV версия на "Ема" на Джейн Остин. След като пристига в Холивуд, Кейт Бекинсейл се снима първо в независими драми като "Последните дни на диското", преди да навлезе в територията на блокбастърите с "Пърл Харбър" на Майкъл Бей. Оттогава насам тя се е снимала във всички възможни жанрове и мащаби филми - от романтични комедии през свръхестествени екшъни като "Ван Хелсинг" и "Подземен свят“. В момента тя участва в стрийминг драмата на Paramount+ „Guilty Party“, където играе опозорена журналистка.

Дали някога отново ще я видим в ролята на вампир, който рита задници, зависи от нея и от безумно високото ѝ IQ. /БГНЕС