Италианските кино красавици

Италианските актриси са разпознаваеми във филмите със своята специфична изтънченост, страстта в очите и загадъчната усмивка – това ги прави незабравими и прочути. Някои от тях бяха създадени за любов и съзерцание, но посветиха живота си на творчеството.

София Лорен – стилна икона Причината за успеха на Софи Лорен може да се нарече упорит труд: красавицата изработи образа на енергични момичета от народа до най-малкия детайл. Гледайки актрисата, е трудно да се повярва, че изкуството на красотата може да се научи. Изисканите маниери и характерната за Лорен походката със съблазнително люлеене на бедрата са резултат от упорита работа с учители в началото на кариерата й.

Орнела Мути - чиста сексуалност При вида на сексапилната Орнела Мути мъжете са готови да секат дърва като героя на Адриано Челентано в комедията „Укротяване на опърничавата“. Филмографията на актрисата започва на 15-годишна възраст във филма "Най-красивата съпруга". Артистичността и харизмата й помогнаха да се справи с ролята. Чувствената италианка продължава да показва на зрителите уникална смесица от сексуалност и женствена спонтанност в кадър.

Джина Лолобриджида - творчески талант В зората на кариерата си естествената красота на Джина Лолобриджида привлича вниманието на холивудските режисьори. Актрисата играе главни роли до края на 60-те. Не искайки да повтаря образите, Джина предпочита скулптурата и фотографията. Актьорският успех на Лолобриджида се свързва не само с външен чар, но и с деликатна духовност, която заедно с творческия й талант позволи на зрителя да се насладят на играта на привлекателната актриса.

Моника Белучи - красота в кадъра, красота в живота Моника Белучи е обичана заради красотата си. Италианската звезда е в списъка на най-красивите жени в Холивуд. Във филмовата кариера на актрисата са ролите на темпераментни магьосници, помпозни дами и просто жени, които всъщност са великолепни.

Изабела Роселини - лъскава красавица Актрисата и модел Изабела Роселини отдавна е лице на „Ланком”. Актьорските умения на Роселини не знаят граници. Тя участва в множество филми, между които съветската комедия „Обсадата на Венеция“. През 2012 г. актрисата участва във филма „Мълчалив живот“, където играе ролята на майката на Рудолф Валентино. /БГНЕС